قابل توجه پژوهشگران محترم

سیستم امتیاز دهی مقالات علمی پژوهشی

مقالات منتشر شده در مجلات ایندکس شده در نمایه نامه های معتبر علمی با توجه به  اینکه  هدف از ارزشیابی  بررسی  فعالیتهای مرکز تحقیقات می باشد  لذا تنهاً به مقالاتی  که  نام

مرکز تحقیقات درآن قید شده باشد ، امتیاز تعلق می گیرد. همچنین در خصوص مقالات منتشر شده در مجلات علمی پژوهشی داخلی که در نمایه نامه های معتبر بین المللی نمایه می شوند ، دارا بودن مصوبه کمیسیون نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سوی نشریه الزامی می باشد.

نحوه کسب امتیاز:

امتیاز

محل نمایه شدن مقالات

( Impact factor )دوبرابر + 25

ISI

Medline  / Pubmed

Scopus , Biological Abstract،Embase ،Chemical  Abstract

مقالات چاپ شده در مجلات ایندکس شده در سایر نمایه نامه های تخصصی

مقالات چاپ شده در مجلات معتبر ایندکس نشده خارجی از نوع چاپی

مقالات چاپ شده در مجلات علمی- پژوهشی ایندکس نشده داخلی از نوع چاپی و الکترونیک

شرایط پذیرش مقاله مراکز تحقیقات در صورتیکه نویسنده مقاله بیش از یک آدرس(affiliation) ارائه دهد

از هر نویسنده مقاله تنها یک آدرس ( وابستگی به یک مرکز تحقیقات یا دانشکده خاص) قابل قبول است.

v      در صورتیکه اول نام مرکز تحقیقات  و بعد نام گروه از دانشکده در یک آدرس ذکر شود به آن مرکز تحقیقات امتیاز تعلق می­گیرد.

v        در صورتیکه اول نام گروه از دانشکده و بعد نام مرکز تحقیقات در یک آدرس ذکر شود:

1.       درصورتی که نویسنده از اعضای هیئت موسس مرکز تحقیقات باشد مقاله قابل قبول بوده و پس از کنترل با اسامی هیئت موسس موجود در  این معاونت امتیاز تعلق خواهد گرفت.

2.       درصورتی که نویسنده از اعضای هیئت موسس نباشد:

الف - نویسنده عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات با حکم یا ابلاغ از رئیس دانشگاه یا معاون اداری مالی دانشگاه  مبنی برتعیین محل خدمت  نویسنده در مرکز تحقیقات به صورت تمام  وقت یا نیمه وقت بوده (حکم یا ابلاغ باید  قبل از زمان چاپ مقاله مورد نظر صادر شده باشد) که در این صورت مقاله قابل قبول و امتیاز تعلق خواهد گرفت.

ب - در صورتیکه نویسنده حکم یا ابلاغ ذکر شده در بند الف را نداشته باشد، ارائه حداقل مصوبه طرح تحقیقاتی مربوطه جهت انطباق با عنوان مقاله و تایید مالکیت معنوی مقاله ضروری بوده و در صورت تطبیق امتیاز تعلق خواهد گرفت ( در صورت نیاز، ارائه مستندات تکمیلی طرح تحقیقاتی بلامانع می باشد ).