پذیرش دانشجو در دوره دکترای تخصصی پژوهشی (Ph.D by Research)درمرکز

بروزرسانی : سه شنبه 2 آذر 1389

دوره دکتری تخصصی پژوهشی ( Ph.D by Research ) به اعطای مدرک دکتری تخصصی پژوهشی می انجامد و مجموعه‌ای هماهنگ از فعالیت پژوهشی و آموزشی است. هدف از ایجاد این دوره تربیت افرادی است که ضمن احاطه یافتن به علوم مرتبط در زمینه‌ای خاص و آشنا شدن با روش‌های پیشرفته تحقیق و دستیابی به جدیدترین مبانی پژوهشی بتوانند بستری جهت حل مشکلات مبتلا به جامعه و در دست گرفتن رهبری پژوهش فراهم کنند. این دوره شامل دو مرحله دوره عالی پژوهش M Phil یا (Master of Philosophy ) و دکتری تخصصی پژوهشی ( Ph.D by Research ) می‌باشد.

بر اساس ابلاغیه شورای گسترش علوم پزشکی کشور اساتید راهنمای مورد تایید و ظرفیت پذیرش این مرکز به شرح ذیل اعلام گردید:

مرکز تحقیقات مورد تایید

دکتر نوذر نخعی

مدیریت خدمات بهداشتی - درمانی

اعتیاد

نحوه ثبت نام  : تکمیل فرمهای شماره یک و دو و ارسال از طریق پست الکترونیکی یا آدرس پستی ذکر شده در فرمها
فرمهای مربوط به ثبت نام  : فرم شماره یک     فرم شماره دو